Casals Bressol

Els casals bressol són els casals d’estiu que realitzem a les escoles bressol, un servei que oferim durant el mes de juliol per a aquelles famílies que necessiten i volen que els seus fills o filles puguin gaudir d’unes activitats que es realitzaran a la mateixa escola bressol, tot donant continuïtat a les que han realitzat durant el curs escolar, donant èmfasi a aquelles de caire més lúdic. Alguns dels nostres objectius són:

 

 

  • Fomentar el bon desenvolupament de les relacions interpersonals.
  • Treballar els hàbits de respecte, ordre i higiene.
  • Potenciar la creativitat del col·lectiu i de cada nen.
  • Aprofundir amb el coneixement del cos a través de la psicomotricitat, la plàstica i el joc.

Com ho fem?

Ens basem en l’aprenentatge mitjançant l’acció, tot permetent i facilitant la manipulació, l’experimentació, el llenguatge, la construcció, el moviment, etc. Tot i així considerem primordial i molt important el caràcter educatiu dins les tasques de cura i necessitats dels infants d’afecte, alimentació, higiene, descans, joc i seguretat, les quals seran respectades en un primer moment.

Amb qui?

El Casal d’estiu d’una escola bressol es realitza amb les educadores de suport del mateix centre, per mantenir la seguretat i confiança dels infants vers elles.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable. És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)

captcha
Reload
Has de resoldre la fórmula matemàtica i afegir el resultat en el camp corresponent.

Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"