phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Condicions generals d'ús

Us recomanem que llegiu atentament les Condicions Generals d’Ús cada vegada que visiti la pàgina Web, que podrà ser modificades en qualsevol moment.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts d'aquesta web són propietat de l'entitat Servei d'Informació de Sistemes Educatius, d'ara endavant aula2.cat . En cap cas, s'entendrà que l'accés i navegació de l'usuari, implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels drets de propietat intel·lectual, industrial i d'imatge d'aquesta. Per tant, es prohibeix suprimir, eludir, adaptar o modificar el "copyright", la informació continguda en aquest website o el seu disseny.

Així mateix, es prohibeix qualsevol modalitat d'explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa d'aula2.cat. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà, dels continguts d'aquest web (incloent-hi textos, dades, gràfics, sons, vídeos, logotips), sense el previ i exprés consentiment de aula2.cat llevat que s'indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts a la nostra entitat per la legislació vigent.

GARANTIES I RESPONSABILITATS

aula2.cat no garanteix l'accés continu als continguts de la seva pàgina web, ni l'absència de virus i / o altres components nocius al website o en els seus servidors, ni tampoc la seva correcta visualització o descàrrega. aula2.cat no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis produïts per interferències, interrupcions o desconnexions en el sistema que siguin al·liens al seu control ni tampoc de possibles danys causats en el sistema informàtic de l'usuari (hardware i software) com a conseqüència de l'accés al website.

aula2.cat no assumeix cap tipus de responsabilitat pels continguts dels enllaços de tercers als quals es faci referència al web. Així mateix, aula2.cat no assumeix cap responsabilitat que pugui derivar de la falta de veracitat, integritat o actualització de la informació que s'ofereix a la seva pàgina web.

RESTRICCIONS D'ACCÉS

aula2.cat es reserva el dret a denegar discrecionalment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l'accés de qualsevol usuari a aquest lloc web o a alguna part.

DURADA I MODIFICACIÓ

aula2.cat es reserva el dret a modificar i / o actualitzar els termes i condicions establerts en aquesta web així com els seus continguts. De manera que la vigència temporal d'aquestes condicions quedarà limitada al temps de la seva exposició.

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS

L'accés i navegació per la pàgina web d'aula2.cat comportarà l'acceptació de les condicions generals establertes en aquest lloc i aquestes han estat formulades de conformitat amb els Codis Civil i de Comerç i d'Ordenació de condicions generals de la contractació.

LLEI APLICABLE

Qualsevol controvèrsia o reclamació procedent o relacionada amb aquestes condicions d'ús serà regida per la Llei Espanyola, sent els jutjats i tribunals de Barcelona els únics competents en la matèria. Si alguna de les estipulacions contingudes en aquestes condicions d'ús és declarada il·legal, nul o inaplicable per decisió judicial, la resta de les estipulacions seguiran en ple vigor i efecte.


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar