La recepta de panellets

És d’agrair que abans de començar a fer panellets, tots els nens s’hagin rentat bé les mans i eixugat el nassos. Però en el cas que algun s’escapi, ... tinguem en compte que el forn tot ho mata ...

Ingredients per fer-ne una bona pila ...

  • 1.000 gr. de farina d’ametlla crua
  • 800 gr. de sucre
  • 150 gr. de patata bullida amb pell
  • La pell de ½ llimona ratllada

Preparació:

Per fer la massa, pelarem la patata bullida i la xafarem amb una forquilla i afegirem el sucre, la farina d’ametlla crua i la pell de llimona. Ho barrejarem amb les mans fins que quedi una pasta homogènia i es desenganxi del recipient. Aquesta massa ens servirà per tots els tipus de panellets. Deixarem la massa a la nevera unes 12 hores perquè agafi cos.

Panellets de pinyons: El millor truc per arrebossar bé els panellets amb els pinyons, és barrejant el rovell d’un ou amb els pinyons crusos.

Panellets de coco: barrejar la mateixa quantitat en volum de massa que de coco ratllat. Un cop estigui tot ben barrejat els hi fem forma de piràmide i les arrebossem amb coco ratllat per sobre i farina per sota i les pintem amb rovell d’ou.

Panellets d’ametlla: amb la massa, fem petites barres rectangulars, utilitzem la clara d’ou perquè s’enganxi l’ametlla filada.

Cocció: Coure al forn fort (225-250 graus) uns 8 minuts.

Més en aquesta categoria: « Olimpíades especials Les tres reixes »

Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"