phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Les
vacances escolars
dels teus fills/es
thumb_up
POSITIVA
accessibility
ENRIQUIDORA
pan_tool
INOBLIDABLE
Slider

Casals i Bressols de vacances

A Aula2 entenem els casals de vacances com una resposta a la demanda social actual en la que és imprescindible poder fer compatible i compaginar la vida laboral dels pares i mares amb les vacances escolars dels seus fills/es. Així doncs, creiem que a part de poder complir aquestes necessitats, s’aprofita perquè sigui una experiència positiva, enriquidora i inoblidable per als infants, tot vivint els seus dies festius de manera lúdica a prop del seu entorn habitual. És per això que en els nostres casals adaptem els horaris a les necessitats de les famílies i estructurem i diversifiquem les activitats al llarg del dia per què l’experiència pels infants sigui plena, variada i 100% engrescadora.

Per als infants de 3 a 12 anys, oferim els següents casals:

  • CASAL D’ESTIU: Està pensat i planificat perquè tingui durada des de l’últim dia d’escola del mes de juny fins al darrer dia de juliol. Aquests poden funcionar per setmanes, donant opció a triar a les famílies els dies que més els convé. També és ampliable a les setmanes de setembre abans de començar el següent curs escolar.
  • CASAL DE PRIMAVERA:. El realitzem durant els dies laborables de la Setmana Santa, de dilluns a dijous
  • CASAL D’HIVERN: El realitzem durant els dies laborables de les festes d’hivern, des que s’acaba el curs fins després de Reis, tot mantenint els dies festius com a tals.

Per als infants d’escola Bressol (d’1 a 3 anys), oferim els següents serveis:

  • BRESSOL D’ESTIU: La proposta educativa d’Aula2 del casal d’estiu de les Escoles Bressols es basa en una continuïtat de l’educació impartida per aquests centres durant el curs escolar. Entenem l’escola bressol com un context de desenvolupament de la personalitat dels infants. Es realitzarà des del primer dia després de finalitzar l’escola bressol fins al 31 de juliol.
  • ALLARGAMENT DE JULIOL I SETEMBRE: és el servei que ofereix complementar la jornada escolar els dies que l’horari escolar és intensiu de 9h a 15h, de manera que podem allargar-lo de les 15h fins a les 17h.

 


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar