TERRA A LA VISTA!!! (PIRATES)

El capità Xaloc, un dels pirates més coneguts de l’oceà, està seguint la pista d’un fantàstic tresor. Però té un greu problema: s’ha quedat sense tripulació, ja que després de passar mil aventures, van decidir quedar-se a les illes del Carib gaudint d’unes vacances. 

Així doncs, necessita nous mariners per a la seva nova aventura i convida els nens i nenes a enrolar-se a la seva colla. En Xaloc porta un vell mapa que va trobar en terres llunyanes però que costa molt de desxifrar, per això, entre tots hauran de resoldre aquest misteri.

Mitjançant les activitats hauran de superar diferents entrebancs i descobrir les pistes per tal d’entendre el mapa i recuperar el magnífic tresor.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"