EN VOLAT I EL MÓN DELS CONTES

Tots els contes del món estan recollits en un llibre molt especial que el guarda un ocell màgic, alt i gros, amb plomes brillants de tots colors. Aquest ocell es diu Volat i viu al bosc, des d’on alegra el trajecte dels viatgers que passen per allí.

Però en Volat, que és molt despistat s’ha deixat el llibre obert i tots els contes i els seus personatges s’han escapat volant. Per tal de recuperar-los, li caldrà l’ajuda dels nens i nenes que tindran l’oportunitat de conèixer fades, follets, i d’altres personatges màgics dels contes.

Cada conte introduirà una activitat de la colònia i en Volat els engrescarà a continuar buscant amb aparicions i missatges. Finalment, quan s’hagin recollit tots els contes perduts, els agruparem i els tancarem amb clau dins del llibre perquè en Volat continuï explicant-los a petits i grans.

Més en aquesta categoria: « EL MÓN DELS INDIS

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"