EL POBLAT DEL DRAC MIQUEL

El drac Miquel és un drac bo que durant tota la seva llarga vida ha estat viatjant per tot el món. Ara que ja és vellet ha decidit instal·lar-se en un petit poblat a la vora d’un castell. 

El rei assabentar-se’n, ha començat a mobilitzar la seva gent a fi de combatre el drac. Però ni la gent del poble ni els cavallers del castell saben que en Miquel és un drac bo que no els vol fer mal.

La princesa, que és molt valenta, ha estat l'única que s’hi ha apropat i ha descobert la seva bondat, però ella sola no pot convèncer a tot el poble!

Per això demanarà ajuda als nens i nenes perquè tots junts puguin convèncer als habitants del poble de la bondat del Drac Miquel.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"