EL MÓN DELS INDIS

A poques llunes de camí de la casa de colònies, trobem el poblat de la tribu de les Trenes Vermelles. Aquests indis, que van arribar fa molts i molts anys d’Amèrica, conviuen amb la natura i encara conserven les seves velles tradicions. 

El cap indi està buscant joves guerrers i proposa als nens i nenes que es converteixin en Trenes Vermelles, sempre que, és clar, passin les proves adients. Ben segur que tots tenen força empenta i que arribaran a ser bons indis.

El bruixot de la tribu guarda el secret del tòtem, el protegeix i el vetlla, però és tan vellet que està perdent la memòria i ha oblidat on l’amaga. Per això, demana ajuda als nens i nenes que ja són indis, per tal de recuperar-lo.

L’últim dia s’acomiadaran dels indis amb la promesa mútua de no oblidar-se mai.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"