L’AVENTURA MEDIEVAL

Al reialme del rei BERNAT de TESTAGROSSA, cada any se celebren les festes en honor a la princesa. Cavallers d’arreu del reialme cavalquen nit i dia per gaudir d’aquest esdeveniment i participar en els grans torneigs medievals que s’hi celebren. 

El castell (casa de colònies) està preparat per acollir els visitants, i els nens i nenes tindran l‘oportunitat de passar les proves per convertir-se en cavallers.

Segur que se’n sortiran i formaran part de diferents ordres de cavalleria que participaran en les activitats i actes de la celebració. El rei, agraït, ho celebrarà amb tots els nens i nenes per finalitzar les colònies i l’aventura medieval.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"