EL PAÍS DE FANTASIA

Fantasia, el país on viuen tots els personatges fantàstics creats per la imaginació dels nens i nenes d’arreu del món, és a punt de desaparèixer. Una gran taca negra s’està apoderant de tot el país i per allà on passa no queda res, tan sols foscor. 

La princesa “Flor de Nit “ sap que l’única manera d’aconseguir que Fantasia torni a ser el que era, és que els nens i nenes de la Terra tornin a ser capaços d’imaginar i d’inventar històries i personatges de tot tipus.

Però els infants cada vegada tenen menys temps per jugar, i el poc temps de què disposen se’l passen davant de la televisió i ja no inventen res de nou.

La princesa ha enviat uns missatgers, habitants de Fantasia, perquè tornin a engrescar els nens i nenes, i tots plegats guanyin a la Taca Negra i puguin salvar el país de Fantasia i tots els seus habitants.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"