EL DR. RODAMÓN I LA MÀQUINA DEL TEMPS

El Dr. Rodamón és un científic que ha inventat una màquina que permet viatjar en el temps. Durant una de les proves de la màquina l’ajudant del Dr., la Pepeta Quemaqueta, ha desaparegut del laboratori sense deixar rastre, i a més el comandament que s’ha emportat per poder tornar té poques piles i no li permet tornar a casa.

És per això que el Dr. Rodamón busca valents i valentes que l’ajudin a trobar a la Pepeta, per fer-ho hauran de sotmetre’s a les proves i aventures on els porti la màquina del temps.

La proposta és que els nens i nenes “viatgin” al llarg dels dies de colònies per diferents èpoques i coneguin cultures i formes de vida antigues, presents o futures.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"