CINTA TBO I EN BUIDAVINYETES

La Cinta Tebeo és una escriptora i dibuixant de còmics que fa molts anys va tenir un gran èxit a Japó, però des d’aleshores no aconsegueix acabar cap feina.

Està convençuda que alguna cosa passa amb els seus còmics, ja que ella es fa un fart de treballar en el seu estudi, però sempre es troba les vinyetes en blanc. Fa uns dies una editorial li va prometre publicar-li el seu següent treball, però no hi ha manera de poder dibuixar res, la manca d’inspiració, li fa la guitza. Li cal l’ajuda dels infants experts en els còmics per poder recuperar les seves habilitats i així poder acabar la feina a temps.  

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"