HOLLYWOOD: EL MÓN DEL CINEMA

La producció cinematogràfica de tot el món ha omplert les nostres pantalles de gèneres, escenaris i situacions diverses, fantàstiques o reals, presents, passades o futures. 

Els nens/es es veuran submergits en aquest context de la mà d’algun famós director actual i d’un actor o actriu de renom. Els participants es convertiran en aspirants a actors per a una gran producció i hauran de demostrar les seves habilitats artístiques i la seva versatilitat al llarg de les colònies.

Cada activitat reviurà un gènere de cinema diferent, en el qual seran personatges de ficció que viuran aventures en l’escenari corresponent.

D’aquesta manera, a traves de diversos jocs i dinàmiques ambientades en pel·lícules, posaran a prova les seves possibilitats en el món del setè art.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"