ESCOLA DE MAR

A la descoberta de l’Escola de Mar coneixerem en Siscu, un pescador de tota la vida d’Arenys de Mar que ens convidarà a conèixer el seu vell ofici que tant estima. A més, molt a prop del port d’Arenys, els ha preparat una sorpresa perquè puguin conèixer d’una manera més vivencial i divertida tots els secrets que amaga el mar.

Com ho farem 

Aquesta descoberta serà introduïda per la visita que els farà el Siscu i es desenvoluparà entre dos espais; per una banda anirem a Arenys de Mar on descobriran el port pesquer, la platja i la llotja, i per altra banda anirem a la casa de colònies d’Eurostage on podran experimentar amb el toca-toca, la visita dels aquaris i conèixer les diferents històries que giren entorn del mar.

Què pretenem 

Amb la descoberta de l'Escola de Mar volem que els nens i nenes coneguin el món del mar i tot el què l’envolta. Per això, volem mostrar de manera vivencial diferents aspectes que envolten el mar: des dels éssers vius que hi trobem o que en depenen, fins als usos que se li dóna per part de l’home.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"