PUJA AL TEU TREN

La descoberta Puja al teu tren la desenvolupem en algun dels molts parcs de Catalunya que conten amb trens en miniatura, allà hi treballem aspectes relacionats amb el transport públic.

Com ho farem?

A partir d’un joc de pistes ens endinsarem en el món dels transports, en especial del tren. Amb un bitllet gegant, els nens i nenes aniran parant en diferents estacions, on coneixeran oficis i elements relacionats amb els trens. Finalment, pujarem al tren en miniatura i farem un petit recorregut.

Què pretenem?

Descobrir el funcionament d’un tren. Representar i memoritzar les diferents escenes d’un viatge en tren. Treballar els diferents transports de la ciutat i els medis per on circulen. 

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"