PERE CALDERS

Parlar de Pere Calders és parlar del gran exponent de la narració breu catalana. És un escriptor d'excepció, àgil, ímprevisible i subtil. Volem acostar als nens i nenes als seus contes, impregnats sovint, d’un realisme màgic i misteriós, fent versemblant l’inversemblant.

Com ho farem?

Per introduir els contes de Pere Calders els nens i nenes rebran la visita d’un personatge molt i molt despistat que ha perdut quelcom que no sap que és, tan sols sap que dins dels contes de Pere Calders pot trobar allò que busca. Els infants ajudaran a aquest personatge realitzant una gimacana que els permetrà conèixer alguns contes de Pere Calders i així descobrir què és el que s’ha perdut.

Què pretenem?

Volem endinsar als nens i nenes al món dels contes i els llibres tot descobrint alguns contes de l’escriptor Pere Calders.

Més en aquesta categoria: « EL MÓN DE GAUDÍ VIU LA MÚSICA »

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"