PERSONATGES DEL CASTELL

Imagineu-vos la cara de sorpresa dels nens i nenes quan al costat d’un castell apareix una princesa i un rei que els volen conèixer i convidar-los a descobrir la resta de personatges que viuen al castell, i que a més a més el rei els nomeni cavallers de la seva cort. Doncs això és el que descobrirem tots junts a la descoberta de Personatges del Castell.

Com ho farem 

Ens vindrà a visitar un personatge de la cort que es presentarà i convidarà als nens i nenes a conèixer el seu castell i els personatges que hi viuen. Però per conèixer aquests personatges el rei ens ha preparat unes proves dinàmiques que hauran de superar. Cada prova serà un personatge i anirà relacionada amb algun aspecte d'aquest.

 Què pretenem 

Conèixer els diferents personatges que vivien en un castell, posar-se en la pell dels diferents personatges, implicar-se i viure l’ambientació, gaudir tots junts de l’activitat.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"