FADES I FOLLETS

Encara que no els veiem, el nostre voltant està ple de follets. Són molt petits i s’amaguen en qualsevol raconet, en un foradet de la soca d’un arbre, inclús en el soterrani de casa nostra! N’hi ha de molt treballadors i n’hi ha de molt entremaliats.

La fada Natura ens convidarà a conèixer tots els follets i així, per fi, podrem saber qui se’ns emporta el mitjó que mai trobem!

Com ho farem 

Per començar l’activitat, apareixerà la fada Natura que es presentarà als nens i nenes i els explicarà que ha vist un follet però que no sap quin tipus de follet és, d'aquesta manera els convidarà a conèixer els diferents follets que podem trobar.

Què pretenem 

Conèixer el món dels follets i les fades, potenciar la imaginació i la creativitat dels nens i nenes, treballar la cooperació entre els components de cada grup, gaudir tots junts de l’activitat, implicar-se i viure l’ambientació.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"