VIATGEM AMB ELS MITES I LES LLEGENDES

En Puigmal és un gegant, amo i senyor de les muntanyes de la Vall de Ribes. Guarda un bagul ple de llegendes i personatges fabulosos, ara ha decidit treure-li la pols, obrir-lo i ensenyar-lo a tots els nens i nenes.

Com ho farem?

En Puigmal ensenyarà als nens i nenes històries i llegendes. A través d’un joc de pistes, viatjarem per Catalunya, per viure i descobrir els secrets que guarda en Puigmal.

Què pretenem?

Conèixer algunes llegendes i tradicions catalanes. Descobrir personatges mitològics relacionats amb les actuals tradicions. Treballar l’expressió tant amb el cos com amb la veu. Potenciar la imaginació i creativitat dels nens i nenes.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"