MIRÓ A TRAVÉS D’UN CONTE

Amb la descoberta de Miró pretenem apropar als nens i nenes a un món ple de formes i colors. A més, podran descobrir un pintor que es pot entendre amb ulls de nen.

Com ho farem?

La descoberta es planteja com un museu a l'aire lliure, s’inicia amb una breu representació de titelles. Posteriorment treballarem aspectes concrets d’alguns quadres (la línia, el color…). Per últim, mitjançant activitats, treballarem aquests elements amb l’objectiu de fer el nostre propi quadre.

Què pretenem?

Observar i treballar elements plàstics com: la línia, el color i la textura. Fomentar la capacitat d’observació i la memorització. Potenciar la imaginació i l’abstracció dels nens i nenes tot utilitzant tècniques d’expressió.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"