LA TARDOR ARRIBA AL BOSC

El follet del bosc està preocupat perquè els arbres estan malalts i demana ajuda als nens i nenes. La fada Natura l'ajudarà a descobrir-ho amb els 5 secrets de la tardor.

Com ho farem?

El follet del castanyer no sap què li està passant al bosc i demana ajut als nens i nenes per esbrinar-ho. Farem una gimcana en què treballarem tots els elements de la tardor, mentre gaudim de l’observació del bosc. Finalment, explicarem al follet, que la tardor ja ha arribat i farem la cloenda de l’ambientació.

Què pretenem?

Desenvolupar actituds positives vers la natura. Relacionar les condicions climatològiques amb els canvis de la tardor (el vent, el fred,...) Utilitzar l’expressió del cos i la veu per tal de vivenciar escenes de la tardor: representacions, danses i cançons.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"