LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Sant Jordi és un cavaller de la cort del rei que suspira per l'amor de la princesa. El rei ha promès casar la seva filla amb el cavaller que s'enfronti al drac. Sant Jordi, però, és un poca traça i un despistat i necessitarà l'ajut dels nens i nenes.

Com ho farem?

A la llegenda de Sant Jordi hi apareixen uns personatges molt coneguts per a tots. Fa molts i molts anys que han estat en el mateix conte…, tants, que s’han fet d’allò més amics. Ara, a través d’un joc, ensenyaran als nens i nenes la seva història i coneixeran a un drac no tan esfereïdor.

Què pretenem?

Conèixer la llegenda de Sant Jordi de manera vivencial. Valorar la llegenda de Sant Jordi com a tradició catalana. Desenvolupar la motricitat fina i la coordinació. Mostrar a grans trets l’organització social de l’Edat Mitjana.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"