EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA

La Margarit és una flor que dorm tot l'any i es desperta just a la primavera per donar-nos a conèixer els secrets d'aquesta estació.

Com ho farem?

La Margarit tot just s’acaba de despertar. No sap què ha passat però ara tot és ple de llum i colors. Amb un joc per racons, els nens i nenes descobriran, a través dels sentits, que ja ha arribat la primavera. Finalment, li explicaran a la Margarit què és el que ha passat i farem la cloenda de l’ambientació.

Què pretenem?

Desenvolupar actituds positives vers la natura. Relacionar els canvis d’una nova estació amb les condicions climatològiques. Utilitzar els sentits per tal de descobrir els elements més rellevants de la primavera (colors, olors, textures, formes…).

Més en aquesta categoria: « ESCOLA DE MAR

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"