EL PETIT PRÍNCEP

El Petit Príncep és la història d'un jovenet que viu a l'asteroide B612 tot sol, cuida tres volcans i una rosa. Però el nostre personatge es disposa a conèixer altres planetes i asteroides.

Entre els descobriments que fa el Petit Príncep sobre el món dels homes adults hi ha un geògraf que no surt mai del seu planeta, un divertit rei que mana despòticament sobre un asteroide encara més minúscul on amb prou feines cap a la seva capa, un vanitós, un avorrit que només sent les lloances,  un bevedor que beu per oblidar que beu, un home de negocis que compta estels i un fanaler que ha entrat en un curiós i absurd cercle. Us agradaria conèixer el viatge del Petit Príncep?

Com ho farem?

Un astròleg de gran renom explicarà als nens i nenes que per mitjà del seu gran telescopi ha descobert la posició exacta de l’asteroide B612, el planeta del Petit Príncep. Els nens i nenes, a través d’una gimcana, reviuran el viatge que va fer el Petit Príncep per diferents planetes i per la Terra.

Què pretenem?

Volem endinsar als nens i nenes al món dels contes i els llibres tot representant el viatge que fa el Petit Príncep per diferents planetes.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"