TORNEM A LA PREHISTÒRIA

Sabeu com feien el foc els homes i dones de la prehistòria? Heu construït una cabana com feien els nostres avantpassats? I per les pintures rupestres, d’on treien els colors? Aquests i altres aspectes de com vivien els nostres avantpassats és el què descobriran els nens i nenes en la descoberta de la Prehistòria, tot gaudint d’un dia agradable amb els seus companys i companyes.

Com ho farem 

Per introduir l’activitat apareixerà un arqueòleg que serà qui els motivarà a iniciar l’activitat. Aquest personatge es presentarà i els convidarà a conèixer i descobrir com vivien els nostres avantpassats. Mitjançant una gimcana, els nens i nenes organitzats en petits grups aniran realitzant proves i fent dinàmiques relacionades amb la forma de vida de la prehistòria.

Què pretenem 

Conèixer com vivien els homes i dones de la prehistòria, aprendre què i com pintaven els nostres avantpassats, descobrir com encenien el foc, elaborar peces de ceràmica, representar com era una cacera prehistòrica, aprendre a construir una cabana i conèixer com es guarnien a la prehistòria.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"