PIRATES, A L'ABORDATGE!

Us imagineu que un dels pirates més coneguts en tots els oceans i de tots els temps s’hagi quedat sense tripulació? Doncs això és el què li ha passat al capità Xaloc. A més, fa temps que està seguint la pista d’un tresor amagat i sense els seus grumets li és impossible de trobar. Així doncs demanarà als nens i nenes que s’uneixin a la seva tripulació i entre tots poder trobar el tresor.

Com ho farem 

Per començar l’activitat, apareixerà el Capità Xaloc que es presentarà als nens i nenes, els convidarà a conèixer la vida dels pirates i els demanarà la seva ajuda per trobar el tresor. L’activitat està plantejada com un joc de racons, on els nens i nenes aniran fent proves relacionades amb el món dels pirates que, a més de fer dinàmiques i jocs, els permetrà anar-se caracteritzant com a grumets.

 Què pretenem 

Endinsar-se en la vida dels pirates, implicar-se i viure l’ambientació, potenciar la imaginació i la creativitat dels nens i nenes i gaudir tots junts de la descoberta.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"