EL MÓN DELS INDIS Altres Etapes

Els indis, que van arribar fa molts i molts anys d’Amèrica, conviuen amb la natura i encara conserven les seves velles tradicions. El cap indi, el gran Ós Pelut, està buscant joves guerrers i proposa als nens i nenes que es converteixin en part de la tribu de les Trenes Vermelles, sempre que, és clar, passin les proves adients i aprenguin a respectar la natura i el nostre entorn.

Com ho farem 

El cap de la tribu de les Trenes vermelles, el gran Ós Pelut ens convidarà a conèixer com viuen els indis. Realitzarem dinàmiques en petits grups per convertir-nos en membres de la tribu tot passant les proves que ens proposaran els grans savis, pintant-nos com indis i aprenent les seves danses i cançons.

Què pretenem 

Aprendre a respectar la natura, conèixer com vivien els indis, fomentar el respecte per les diferents cultures i conèixer la seva estructura social.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"