EL PORT I LA PLATJA

En Siscu, pescador de tota la vida, convida als nens i nenes a descobrir el port i la platja del seu poble i a conèixer els pescadors que hi treballen i els animals i les plantes que hi viuen.

Com ho farem?

En Siscu ha viscut, de ben petit, a la vora del mar. Va aprendre a cosir les xarxes, però ara són poques les persones que es dediquen al món de la pesca. En Siscu ens aproparà al món dels pescadors, com són els vaixells, quins peixos pesquen i què se’n fa. Finalment, recollirem algues, petxines i sorra, per fer un mural a l’escola.

Què pretenem?

Desenvolupar actituds positives vers la conservació del medi ambient. Descobrir el paisatge de la platja i el port. Apropar-nos a la vida dels pescadors. Conèixer diferents tipus de vaixells i algunes arts de pesca. Aprendre els noms dels peixos més característics del litoral català.

Més en aquesta categoria: « LA LLEGENDA DE SANT JORDI ESCOLA DE MAR »

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"