L’UNIVERS DE MIRÓ

Treballem aquesta descoberta com un museu a l’aire lliure, on inicialment coneixem una part de l'obra de Miró per després potenciar els aspectes artístics de cada nen i nena.

Com ho farem?

La descoberta s’inicia amb una breu representació de titelles. Treballarem després aspectes concrets d’alguns quadres (la línia, el color,…) i com juguen aquestes en el món de Miró. Per últim, mitjançant petites activitats, treballarem aquests elements amb l’objectiu de fer el nostre propi quadre.

Què pretenem?

Observar i treballar elements plàstics com: la línia, el color i la textura. Fomentar la capacitat d’observació i la memorització. Potenciar la imaginació i l’abstracció dels nens i nenes tot utilitzant tècniques d’expressió.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"