EL POBLE I LA CIUTAT

Són moltes les dites, mal dites que es fan des dels pobles a la gent de ciutat i a l'inrevés i és que entre unes i altres hi podem trobar moltes diferències, sense que cap sigui ni millor ni pitjor. Però coneixem realment quines diferències hi ha entre el poble i la ciutat i la forma com s'hi viu? 

Com ho farem 

A través d'una gimcana pel poble del Bruc, els nens i nenes en petits grups descobriran les diferències entre un poble i una ciutat. 

Què pretenem 

Aquesta descoberta pretén que a partir del recorregut pel poble del Bruc descobrim aquells elements característics en tots els pobles alhora que detectem d'altres que no tenen i són imprescindibles a les ciutats.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"