EL DELTA DEL LLOBREGAT

Els espais naturals del delta del Llobregat són una de les zones més importants de Catalunya quant a l’educació ambiental i la recerca. És un indret per visitar, per a la descoberta del medi natural i el gaudir del paisatge i on les condicions d’observació de flora i fauna són excepcionals, i el millor de tot, és a tocar de casa.

Com ho farem?

Una de les millors maneres per descobrir un espai tan excepcional és a partir del treball en petit grup, tot seguint un itinerari per la maresma de les Filipines.

Què pretenem?

A partir de l’observació i la recollida de mostres aprendrem la importància d’aquest espai natural i identificarem els principals elements de la flora i la fauna autòctona d’aquesta zona.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"