Festa de final de curs

Quan l’estiu s’acosta, l’escola està a punt d’acabar-se i la millor manera d’acomiadar-nos de tots els amics i amigues és sortir de l’aula i passar un dia agradable i divertit realitzant una gimcana on l’element principal és l'aigua.

Com ho farem 

Organitzarem el grup de nois i noies en equips i a partir d’un seguit de premisses s’aniran remullant  els uns als altres.  Manipularan diferents materials per transportar l’aigua que els servirà per anar superant les proves.

Què pretenem 

Gaudir d’una jornada amb els companys coneixent diferents maneres d’utilitzar l’aigua per a passar-ho bé i a la vegada ajudar a fer passar el calor.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"