LA BARCELONA GÒTICA

La descoberta de la Barcelona Gòtica es realitzarà fent una passejada pels carrers del barri Gòtic i del Born de Barcelona. Al llarg del dia els nois i noies aprendran alguns dels aspectes històrics, artístics, socials, polítics i econòmics de l’època, mentre passegen per la ciutat i descobreixen algunes representacions de l’art Gòtic que encara es conserven.

Com ho farem?

La descoberta està plantejada com una dinàmica amb parades i explicacions als espais més característics de la Barcelona Gòtica: la Catedral, la Plaça del Rei, el Consell de Cent, la basílica de Santa Maria del Mar i els palauets del carrer Montcada on trobarem alguns dels carrers que allotjaven als antics gremis i en conserven els noms.

Què pretenem?

Aprendre quina era la realitat històrica de Barcelona al llarg de l’edat mitjana, reconèixer l’arquitectura gòtica tant religiosa com civil, diferenciar l’arquitectura gòtica de la romànica, conèixer els canvis en l’estructura de la ciutat de Barcelona durant l’edat mitjana, descobrir els edificis gòtics més característics de la ciutat de Barcelona, aprendre l’estructura social de l’edat mitjana, conèixer què és un gremi i la seva distribució dins la ciutat i aprendre alguns aspectes de la realitat política de Barcelona durant l’edat mitjana.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"