EL BOSC MEDITERRANI

La descoberta del bosc mediterrani es desenvolupa com un recorregut pel Parc de Collserola al llarg del qual anem descobrint el seu ecosistema i treballant el respecte vers el medi que ens envolta.

Com ho farem?

Farem un itinerari en petits grups pel bosc de Collserola. Mitjançant diferents proves i activitats, coneixerem els trets principals del bosc mediterrani. Farem la identificació dels principals arbres i plantes mitjançant les seves característiques (fulles, tronc, capçades, etc…)

Què pretenem?

Relacionar els trets climàtics de l’àrea mediterrània i la vegetació. Identificar les plantes i els arbres propis del bosc mediterrani. Conèixer els animals i les relacions que s’estableixen entre ells. Donar les pautes per fer una recollida de mostres a la natura.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"