TORDERA: DESCOBERTA D'UN RIU

La descoberta de la Tordera és un viatge pels diferents estadis d'un riu des de la seva formació fins la desembocadura, valorant tot l'entorn natural que envolta aquest medi.

Com ho farem?

Seguint el curs de la Tordera farem diferents aturades per observar i estudiar el curs alt, el curs mitjà i el curs baix d’un riu. En cadascuna de les mateixes farem petites activitats de camp i prendrem diferents mostres. El recorregut finalitza a la platja de Malgrat de Mar, on farem una activitat de síntesi.

Què pretenem?

Observar el paisatge del riu i identificar els elements que el componen. Conèixer el cicle de l’aigua i relacionar fets físics i meteorològics. Prendre mostres i utilitzar eines per la mesura de diferents variables. Descobrir els elements i les relacions que componen l’ecosistema del riu.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"