TÀRRACO, PEDRES QUE PARLEN

La descoberta de Tarragona consta d'un seguit de visites als edificis romans més emblemàtics de la ciutat, que encara es conserven.

Com ho farem?

La descoberta contempla diferents parades, on a partir de diferents materials i dinàmiques descobrirem de forma global el món romà, com ara el tipus de vivendes, com s’estructurava la ciutat, les principals activitats d’oci, els seus costums i aspectes que hem heretat d’aquesta cultura.

Què pretenem?

Conèixer elements distintius del món romà: societat, economia, política i religió. Utilitzar diferents instruments per extreure’n informació. Saber identificar els espais més importants: l’aqüeducte, el circ, l’amfiteatre, les muralles...

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"