LES FORMES DE PICASSO

La descoberta de Picasso vol apropar als nois i noies al món de la pintura i de l'art per mitjà dels colors, les formes i els sentiments que transmeten les seves obres.

Com ho farem?

Farem una visita guiada en petits grups al Museu Picasso de Barcelona. A través de petites dinàmiques, ens endinsarem en la vida i l’obra de l’artista. Una vegada a fora del museu, utilitzant els elements apresos; farem un joc on posaran en pràctica els aspectes treballats.

Què pretenem?

Analitzar els elements dels quadres de Picasso. Identificar els colors primaris, secundaris, terciaris i els tons càlids i freds. Treballar el volum i les dimensions a partir de l’obra de Picasso. Extreure intuïtivament el missatge d’una obra.

Més en aquesta categoria: EL JOC DE LA IMMIGRACIÓ »

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"