EL MODERNISME

Aquesta descoberta pretén acostar els nois i noies a l'època modernista per mitjà d'una ruta pels edificis més emblemàtics d'aquesta tendència arquitectònica.

Com ho farem?

La descoberta es pot desenvolupar en dos espais diferents: al passeig de Gràcia de Barcelona, on farem parades davant diferents espais modernistes, tot investigant aquells aspectes que són més característics, tant els arquitectònics com els socials. I l’altre espai a la ciutat de Terrassa, on centrarem la visita en un seguit d’edificis, cadascun amb un ús diferent, però tots ells molt característics del centre de la ciutat.

Què pretenem?

Descobrir les formes d’expressió del modernisme (elements naturals, la corba, formes geomètriques, el color, la línia…). Conèixer la importància i l’origen del moviment modernista a Barcelona o a Terrassa. Conèixer els aspectes més característics d’una casa de principis del segle XX

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"