ELS VOLCANS DE LA GARROTXA

La descoberta dels volcans de la Garrotxa és una excursió per un dels entorns geològics més característics de Catalunya on treballarem diferents aspectes sobre la formació dels volcans.

Com ho farem?

Farem una excursió en la que ascendirem fins al cràter del volcà de Santa Margarida i finalitzarà a la fageda d'en Jordà. La passejada anirà acompanyada d'explicacions i dinàmiques que permetran apropar als infants al món del vulcanisme i de la vegetació de la zona.

Què pretenem?

Conèixer el fenomen del vulcanisme i la dinàmica interna de la Terra. Descobrir les característiques dels principals tipus de volcans. Descobrir els ecosistemes característics de la Garrotxa. Aprendre a valorar els espais naturals del nostre país.

Més en aquesta categoria: « GIRONA MEDIEVAL LA BARCELONA GÒTICA »

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"