EL JOC DE LA IMMIGRACIÓ

El joc de la immigració pretén fer viure als nois i noies l'experiència del viatge d'un immigrant des del seu país d'origen al país d'acollida.

Com ho farem?

Iniciarem la dinàmica fent un treball de recerca en petit grup sobre els diversos països d’origen dels immigrants catalans. Mitjançant un joc de rol, individualment assumiran el paper d’un immigrant que vol regularitzar la seva situació, superant els obstacles que se’ls vagin presentant. Per acabar, realitzarem un debat com a síntesi de tot el que hem après.

Què pretenem?

Apropar els nois i noies a la realitat de la immigració a Catalunya. Vivenciar el procés que fa una persona immigrant per regularitzar la seva situació legal, social, laboral… Fomentar la reflexió i l’esperit crític. Aprofundir en els trets identificatius d’algunes de les cultures que conviuen a la societat catalana.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"