CELEBREM EL CARNESTOLTES!

El rei Carnestoltes ja ha arribat i és temps de gresca i xerinola. El rei de la disbauxa ordena que s'iniciï la festa, per això és imprescindible que tots els nens i nenes tinguin la seva disfressa preparada.

Com ho farem?

L’emissari del rei Carnestoltes ha vingut a veure com estan els nens i nenes de l’escola per animar-los a celebrar un dia tant important com aquest. Ell engrescarà a tots els nens i nenes a començar la disbauxa i la xerinola, per així poder rebre el rei i la reina Carnestoltes amb tots els seus honors.

Què pretenem?

Treballar la temàtica de la disfressa escollida. Valorar la festa del Carnestoltes com a tradició popular. Potenciar la imaginació i la creativitat dels nens i nenes. Gaudir la festa amb els companys.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"