LES ESTACIONS AL MONTSENY

La descoberta pel Parc Natural del Montseny és una excursió on es treballa el clima, els estatges de vegetació, el concepte de parc natural i els cims del Montseny.

Com ho farem?

La descoberta es desenvolupa a Santa Fe del Montseny. Després de veure l’audiovisual Les 4 estacions del Montseny farem un petit itinerari per la fageda on, mitjançant diverses activitats, aprendrem les seves característiques principals. Finalment, farem un joc sobre la cadena tròfica i en destacarem el paper de l’home i la seva acció vers el medi.

Què pretenem?

Observar el paisatge propi de les quatre estacions. Conèixer les particularitat d’un arbre i el seu bosc (el faig: tronc, fulla i fruit). Entendre la funció d’un parc natural. Identificar els elements i les relacions de la cadena tròfica.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"