LA PLAÇA DEL DIAMANT

La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda ens convidarà a fer un itinerari pel popular barri de Gràcia recorrent alguns llocs on transcorre la novel·la tot recreant l’ambient i la vida de la Colometa, el Quimet, l’adroguer i tants altres personatges d’aquesta reconeguda obra de la literatura catalana,  a la vegada que coneixerem el lligam de la mateixa autora amb el barri.

Com ho farem 

Farem diferents grups que aniran acompanyats d’un monitor i a partir d’unes pistes plantejades anirem fent un recorregut tant per la novel·la com pel barri. Els alumnes hauran d’anar descobrint i relacionant els diferents escenaris que se’ls aniran plantejant.

Què pretenem 

Apropar la novel·la de Mercè Rodoreda a través d’un itinerari d’una forma amena a aquells alumnes que l’han de treballar. Analitzarem alguns dels personatges principals tot imaginant la zona recorreguda com a escenes de la novel·la a part de contextualitzar-la en el moment històric i social.

Més en aquesta categoria: « ELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"