ELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ

La descoberta pels aiguamolls de l'Empordà és una visita guiada pel Parc Natural on coneixerem la fauna i la flora característica d'aquest medi.

Com ho farem?

Visitarem el parc dels Aiguamolls de l’Empordà fent un itinerari que finalitza a la platja. A mida que anem fent el recorregut, pararem en els diferents punts d’observació d’ocells, on treballarem els diferents tipus de vegetació i les espècies que viuen en cada hàbitat.

Què pretenem?

Conèixer les característiques d’una zona humida. Estudiar les adaptacions dels animals i les plantes al medi. Conèixer els projectes de reintroducció d’espècies que es duen a terme al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Treballar el respecte vers el medi ambient.

M'INTERESSA I VULL MÉS INFORMACIÓ ...

Si vols més informació, només has d'omplir el següent formulari. Deixa'ns el teu número de telèfon, l' hora i el dia que millor et convingui que et truquem. Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat, en compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”), en el Reial Decret 1720/2007 i la resta de legislació aplicable.

És obligatori omplir tots els camps assenyalats amb un asterisc (*)


Dalmàcia, 10 - 08034 Barcelona     Mapa

93 280 60 06     93 204 41 71

Informació comercial

 

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

Connexió Usuaris

Accés al "Forat del Pany"