phone
Et truquem ! Introdueix el teu número de telèfon i et truquem !
Requerit
Requerit
Gràcies. Tenim la teva sol·licitud. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
EL MISTERI DEL BOSC ENCANTAT

EL MISTERI DEL BOSC ENCANTAT

La Gina Venkman, una YouTuber que es dedica a investigar cases encantades i investigar afers paranormals, ens demana la nostra ajuda!

Fa uns dies va rebre una invitació de l’Alcaldessa del poble on es troba la casa de colònies, on li demanaven que anés a investigar el bosc que hi ha a les afores. Segons l’escrit, la gent del poble ja fa molts anys que sent sorolls estranys a la nit...

El que la gent del poble no sap però, és que les investigacions de la Gina són pur teatre: ho preparen ella i el seu equip per fer capítols interessants però realment mai ha vist res paranormal! És per això que ens demana ajuda, per no haver-se d’enfrontar al primer cas “real” sola.

En aquesta aventura els joves hauran d’investigar diferents escenaris i superar reptes mentre descobreixen que al bosc hi viuen amagats tots els éssers mitològics del folklore català. Descobrirem perquè estan allà amagats a la vegada que treballarem la importància de la diversitat i descobriran més coses sobre els mites i les llegendes tradicionals de Catalunya.

 


logo

Apunta't als newsletters

El nostre horari d'atenció
és de dilluns a divendres de
9.00 a 18.00h.

 

Dalmàcia, 10 | 08034 Barcelona
   93 280 60 06 
Informació comercial

 

               

             

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.
Més informació Tancar